• 1. Na koji način isplaćujete kredite? +

  Abilio Solutions d.o.o. ne isplaćuje kredite, već smo službeni vanjski kanal banke licenciran od strane HNB-a. Naša uloga je omogućiti našim klijentima pristup svim informacijama vezano uz kreditni plasman, s jasno naznačenim troškovima, prednostima i manama kako bi lakše donijeli odluku koji kredit izabrati, a pri tom povodeći se isključivo motom KLIJENT JE UVIJEK NA PRVOM MJESTU.
 • 2. Koliko naplaćujete vašu uslugu? +

  Usluga posredovanja za naše klijente je besplatna. Naplaćujemo se putem provizije od partnera s kojima imamo sklopljene ugovore, ovisno o tome koji se financijski proizvod ili usluga realizira, što jasno govori da se naplaćujemo iz realiziranog posla. Trošak našeg posredovanja ne povećava vaše troškove prilikom same realizacije, a sa svim troškovima koji postoje uz određeni proizvod ili uslugu naši klijenti su upoznati unaprijed, prije same realizacije.
 • 3. Zašto bi realizirali kredit preko vas? +

  Široka paleta kredita znatno otežava odluku gdje, što i kako realizirati, a jednim krivim korakom možete dovesti svoju financijsku budućnost pod veliki upitnik. Prilikom izbora kredita donosite odluku za duži period svojeg života i iz tog razloga je izrazito važno izabrati adekvatan proizvod. Iz te potrebe je i nastala naša vizija "Omogućiti našim klijentima pristup svim informacijama s tržišta kapitala, koje su lišene svih marketinških trikova te s jasno naznačenim prednostima i manama financijskih proizvoda ili usluga, "bez zamatanja u celofan", kako bi lakše donijeli odluku koji proizvod ili uslugu izabrati.".
 • 4. Tko regulira vaš rad? +

  Tvrtka Abilio Solutions d.o.o. je licencirana od strane HNB-a prema zakonu o stambeno potrošačkom kreditiranju. Naš rad reguliraju svi zakoni koji se odnose na banke, a i svi ostali zakoni za zaštitu potrošača kao što je Zakon o zaštiti osobnih podataka, itd.
 • 5. Zašto bi odabrali baš vas od niza agencija koje postoje? +

  Naša misija je usmjerena isključivo i samo na zadovoljnog klijenta, ali kako ne bi sada bili puni samohvale pozivamo Vas da nam date priliku da se upoznamo i sami zaključite zašto bi odabrali baš nas. "Ne gubite dragocjeno vrijeme tražeći najbolju ponudu, obratite nam se s punim povjerenjem. Isplanirajmo vašu financijsku budućnost zajedno."

Stambeni krediti

Krediti bez upisa založnog prava na nekretninu
Stambeni krediti u eurima
Stambeni krediti za adaptaciju
Stambeni krediti za izgradnju
Stambeni zeleni krediti
Stambeni krediti za strance
Stambeni krediti za pomorce