Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Web stranice www.abilio-solutions.hr (u daljnjem tekstu Abilio Solutions) su u vlasništvu su tvrtke Abilio Solutions d.o.o. iz Zagreba. Za vrijeme korištenja stranice Abilio Solutions primjenjuju se svi važeći i primjenjivi zakoni u Republici Hrvatskoj kao i navedeni Opći uvjeti korištenja. Korištenjem web stranica Abilio Solutions prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih web stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih web stranica ili u vezi s njima.

Abilio Solutions nije web trgovina. Abilio Solutions su web stranice o financijskim uslugama i proizvodima, koje omogućuju svojim korisnicima da se informiraju o financijskim proizvodima i uslugama na tržištu Republike Hrvatske. Korisnicima je omogućeno da ostave svoje podatke s ciljem da te podatke Abilio Solutions obradi u svrhu pronalaska adekvatnog financijskog rješenja prema zahtjevu korisnika.

Abilio Solutions zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti navedene Opće uvjete korištenja te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranica Abilio Solutions korisnik potvrđuje da je upoznat s dolje navedenim Općim uvjetima korištenja web stranica Abilio Solutions i da ih u cijelosti prihvaća. Korištenjem sadržaja web stranica Abilio Solutions korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sve informacije dostupne na ovim web stranicama isključivo su informativnog karaktera.

Podaci o financijskim proizvodima i uslugama te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama Abilio Solutions smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, Abilio Solutions i web stranice Abilio Solutions ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Zaštita autorskih prava

Korištenjem web stranica Abilio Solutions pristajete na zabranu distribucije ili umnožavanja dizajna, sadržaja i podloge internet stranice Abilio Solutions, pojedinačnih elemenata internet stranica, fotografija, dizajna logotipa, bez izričitog pismenog odobrenja Abilio Solutions d.o.o. Zabranjeno je bez prethodnog pismenog dopuštenja Abilio Solutions objavljivanje, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja web stranica Abilio Solutions. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama Abilio Solutions mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja objavljenih na web stranicama Abilio Solutions bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Abilio Solutions. Abilio Solutions pridržava pravo takvo korištenje naplatiti po svojoj slobodnoj procjeni, kao i bez bilo kakvog upozorenja potraži zaštitu svojih prava i naknadu štete sudskim putem.

Zaštita osobnih podataka (GDPR) 

Abilio Solutions d.o.o. putem web stranica Abilio Solutions može prikupljati osobne podatke korisnika web stranica samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Abilio Solutions ili ih ostavi putem web stranica Abilio Solutions. Abilio Solutions se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika web stranica Abilio Solutions. Odgovorna osoba za prikupljanje i obradu osobnih podataka u Abilio Solutions je Zoran Balija, 098 475 554, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Razlozi prikupljanja podataka i koji se podaci prikupljaju 

Abilio Solutions će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja korisnika, radi saznavanja potreba i zahtjeva korisnika te razvijanja što kvalitetnijeg pružanja svih usluga.

1. Pronalazak ponude prema zahtjevima korisnika
2. Obnova ili sklapanje novih proizvoda
3. Informiranje o novostima s financijskog tržišta
4. Unapređenje funkcionalnosti web stranice
5. Saznanje potreba i zahtjeva korisnika (koji proizvodi Vas zanimaju)

 Putem internet stranice prikuplja se:

1. Ime
2. Email adresa
3. Opis zahtjeva i potreba korisnika u obliku komentara

U daljnjem kontaktu prikupljaju se podaci ovisno o zahtjevu i potrebi korisnika, a to mogu biti:

1. Osobni podaci
2. Podaci o vlasništvu, nekretnini
3. Podaci o poslodavcu
4. Podaci o primanjima i zaposlenju
5. Podaci o štednji, zaduženjima, osiguranju
6. Podaci o kreditnoj povijesti

Način prikupljanja podataka

1. Osobni kontakt putem telefona ili emaila
2. Putem forme kontakta na web stranici Abilio Solutions

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke koji su ostavljeni bilo kojim putem ne dijelimo niti namjeravamo dijeliti s drugima bez Vašeg isključivog zahtjeva radi ostvarenja korištenja usluge ili proizvoda. Abilio Solutions se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika, osim u slučaju kada je došlo do korištenja usluge te su ti podaci nužni kako bi Abilio Solutions ispunio zakonske obveze koje pred Abilio Solutions stave ovlaštena tijela, sve u skladu s važećim i primjenjivim zakonima u Republici Hrvatskoj. Abilio Solutions zadržava pravo proslijediti osobne podatke eventualnom pravnom sljedniku ili pravnoj osobi na koju bi prenijela sva svoja prava i obveze. Abilio Solutions poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Podaci koji su ostavljeni radi informativnog upita brišu se nakon trideset (30) dana ako ne dođe do ostvarenja korištenja usluge ili proizvoda. Ako dođe do korištenja i realizacije usluge ili proizvoda podaci se čuvaju sukladno s važećim i primjenjivim zakonima u Republici Hrvatskoj.

Privola

Klijent prilikom slanja upita za proizvod ili opći upit, izjavljuje da je Abilio Solutions dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke te daje privolu da se istima koristi u skladu sa zakonom i ovim Općim uvjetima korištenja. Korištenjem stranica Abilio Solutions i ostavljanjem svojih osobnih podataka klijent izričito dozvoljava Abilio Solutions da osobne podatke može koristiti u svojim evidencijama ili bazama podataka te da se klijentu može obraćati dostupnim komunikacijskim kanalima (npr. pisano, telefon, email i sl.), s ciljem obavještavanja o obvezama prema ugovoru za koje je posredovao ili za informiranje o novim uslugama i proizvodima. Elektronsku adresu pošte koju korisnik/klijent upiše na formular na stranici Abilio Solutions neće prosljeđivati trećim osobama. Korisnik daje Abilio Solutions pravo na slanje obavijesti vezanih uz novosti o proizvodima i uslugama na spomenutu adresu elektronske pošte.

Korisnik dozvoljava da se prikupljenim podacima koristi u cilju nedvojbene identifikacije i zaštite osobnih i imovinskih interesa prilikom posredovanja između odabranog partnera/institucije (banke, osigurateljnog društva, štedionice, leasing društva, mirovinskog fonda i sl.) i klijenta. Podaci su dani u svrhu provjere mogućnosti realizacije usluge/proizvoda (npr. kredita, otvaranja računa, ugovaranja osiguranja ili štednje), što može uključivati i prosljeđivanje osobnih podataka partnerskim tvrtkama/vjerovnicima koje su neophodne za realizaciju obveza ugovorenih između klijenta i odabrane institucije.

Pravo na opoziv privole i izmjenu podataka

Klijent ima pravo povući privolu ili tražiti izmjenu danih podataka direktno slanjem zahtjeva na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili stupanjem u kontakt s odgovornom osobom za obradu podataka u Abilio Solutions d.o.o.

Odgovornost korisnika

Strogo je zabranjena zlouporaba tuđeg identiteta te lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe. Korištenjem web stranica Abilio Solutions preuzimate odgovornost za podatke koje dajete. Slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom te Abilio Solutions i web stranice Abilio Solutions ne odgovaraju za sigurnost i privatnost takvih poruka.

Odricanje od odgovornosti

Web stranice Abilio Solutions sadrže podatke, informacije kao i veze do drugih Internet sjedišta kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati, Abilio Solutions i web stranice Abilio Solutions nemaju nadzor nad navedenima i ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet sjedištima koji su kreirani od strane trećih osoba.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora korisnika

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14,110/15) obavještavamo korisnike da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama na adresi Radnička cesta 30, 10000 Zagreb, pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte na istu adresu ili putem emaila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Abilio Solutions će odgovoriti na sve prigovore najkasnije 15 dana nakon njihova primitka.

Sigurnost 

Abilio Solutions poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama i na putu do njenih baza. Izvan svega navedenog, Abilio Solutions i web stranice Abilio Solutions ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih osoba, problema sa sustavom ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje Abilio Solutions ne može utjecati.

Abilio Solutions d.o.o. i web stranice Abilio Solutions, do maksimalne zakonom dopuštene mjere, izuzimaju se od bilo kakve odgovornosti i ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati korištenjem web stranica Abilio Solutions ili je na bilo koji način uz to vezana, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranica Abilio Solutions te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja web stranica Abilio Solutions. Izvan svega navedenog, Abilio Solutions d.o.o. i web stranice Abilio Solutions ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih, problema sa sustavom i/ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje Abilio Solutions d.o.o. ne može utjecati.

Abilio Solutions d.o.o. te web stranice Abilio Solutions ne mogu snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na Internet sjedištima trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s Abilio Solutions d.o.o. ili web stranicama Abilio Solutions, niti podupiranja takvih internet sjedišta od strane Abilio Solutions d.o.o. ili web stranica Abilio Solutions. Abilio Solutions d.o.o. i web stranice Abilio Solutions mogu sadržavati veze prema drugim internet sjedištima, ali ne odgovaraju za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću web stranica Abilio Solutions na taj način. Abilio Solutions d.o.o. ne jamči da neće biti pogrešaka ili da će web stranice Abilio Solutions funkcionirati bez prekida i u svakom trenutku. Web stranice Abilio Solutions povremeno mogu biti nedostupne zbog različitih tehničkih poteškoća.

Klijent prilikom slanja kreditne aplikacije/kreditnog upitnika/kreditnog obrasca/prijave proizvoda izričito izjavljuje da je Abilio Solutions d.o.o. dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke (uključujući JMBG, OIB i ostale osobne podatke) te izričito dozvoljava da se istima koristi u cilju nedvojbene identifikacije klijenta i zaštite osobnih imovinskih interesa prilikom posredovanja između odabrane institucije (banke, štedionice, mirovinskog fonda, investicijskog fonda, leasing društva, faktoring društva, osigurateljnog društva i sl.) i klijenta. Podaci su dani u svrhu provjere mogućnosti realizacije kredita, otvaranja tekućeg računa, realizacije kreditne kartice ili drugog proizvoda, ugovaranja osiguranja ili štednje, što može uključivati i prosljeđivanje osobnih podataka partnerskim tvrtkama/vjerovnicima koje su neophodne za realizaciju obveza ugovorenih između klijenta i odabrane institucije, u skladu s pozitivnim propisima.

Stambeni krediti

Krediti bez upisa založnog prava na nekretninu
Stambeni krediti u eurima
Stambeni krediti za adaptaciju
Stambeni krediti za izgradnju
Stambeni zeleni krediti
Stambeni krediti za strance
Stambeni krediti za pomorce